Doğum günlerinin yeni adresi Menemen Belediyesi Çocuk Oyun Köyü – KÜLTÜR SANAT

Menemen Belediyesi tarafından 10 bin metrekarelik alanda hizmete açılan, eğlenceli ve eğitici atölyeleriyle hızla ailelerin buluşma noktası haline gelen tematik çocuk köyü, şimdi doğum günlerini kutlamak isteyen misafirlerini bekliyor.
Açıldığı günden bu yana 700 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayarak rekor üstüne rekor kıran çocuk oyun köyünün doğum günleri, müzik laboratuvarında öğretmenlerin gözetiminde gerçekleşiyor. Müzik laboratuvarında minikler sadece ritmin heyecanına kapılmakla kalmıyor, aynı zamanda en güzel günlerinin unutulmaz anılarını da saklıyorlar. Rengarenk balonlarla süslenen alanda ailelerin getirdiği yiyecekler için tabak ve çatal bıçak takımları da servis ediliyor. 1 saat sürmesi beklenen doğum günü etkinliği, ailelerin istekleri doğrultusunda uzatılıp, palyaço ve yüz boyama önerileriyle zenginleştirilebiliyor. Doğum günü etkinliğinde çocuklar eğlenirken, aileleri de çocuklarını güvenli bir alana emanet etmenin huzurunu yaşıyor.

“Vatandaşlarımız istedi, biz yaptık”

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, temalı çocuk oyunları köyünde başlatılan yeni uygulamanın ilgiyle karşılandığını ve yoğun talep gördüğünü söyledi. Pehlivan, şunları söyledi: “Vatandaşlarımız doğum günü partilerinin matematikten sıfır atığa, pastacılıktan botaniğe kadar pek çok faydalı bilginin yer aldığı çocuklarımızın eğlenceli bir şekilde buluştuğu çocuk köyümüzde yapılmasını istediler. Uzman kadromuzla değerlendirip yeni hizmetimizi uygulamaya karar verdik. Miniklerimizin yüzündeki gülümseme bu şehir için yaptığımız çalışmalarda en büyük motivasyon kaynağı. Açıldığı günden bu yana yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlayan tesisimiz, her geçen gün yeniliklerle gelişen bir yaşam merkezi olarak öne çıkıyor” dedi.
Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir