Yemek yemeden bir gün bile geçiremiyor! 15 yıldır talk pudrası yiyor – Son Dakika Hayat Haberleri

Lisa Anderson15 yıldır bebek maması bağımlılığıyla mücadele ediyor. Anderson’un şu ana kadar talk pudrasına harcadığı para 63.000 TL (8.000 pound) civarında.

The Sun’da yer alan habere göre; Lisa Anderson, tozu yemeye başlamadan önce banyo süngeri yediğini itiraf etti. Anderson, her 30 dakikada bir gizlice banyoya girip toz yediğini söyledi.

Anderson”Evimde her zaman talk pudrası bulunurdu. Duştan sonra kendimi tamamen pudra ile kaplamak istiyorum ve bir gün banyoda olduğumu hatırlıyorum ve koku o kadar güçlüydü ki şişe kapağından pudra geliyordu ve aniden onu yeme isteği hissettim ve yapamadım. Bu duyguyla savaşma. Hemen elime döktüm ve tozu yalamaya başladım, gerçekten hoşuma gitti.” dedi.

Lisa Anderson şöyle devam etti: “Tıpkı bir uyuşturucu bağımlısı gibi, tozun dozajını her seferinde biraz daha artırdım. Onsuz geçirdiğim en uzun süre iki gündü. “Bu hayatımın en kötü zamanıydı, bundan nefret ediyordum.”

Lisa bu durumu 10 yıl boyunca sır olarak sakladığını söyledi.

Doktorlar, Lisa’nın Pica sendromunun yanı sıra obsesif kompulsif bozukluk (OKB) ve demir eksikliğinden de muzdarip olduğuna inanıyor.

Pika sendromu; toprak, kaya, kum, boya ve toz gibi besleyici olmayan ürünleri yeme isteğiyle karakterize bir yeme bozukluğudur.

“EŞİM BUNLARI YAPMAMDAN HOŞLANMIYOR”

Anderson, “Yıllardır bunu yapıyor olmama rağmen, bu yılın başında oturup bunun normal olmadığını düşündüm” dedi.“Tozun kanserle bağlantısı ve sağlığım üzerindeki etkisi nedeniyle eşim bunu yapmamdan hoşlanmıyor.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir